Babygymnastik

Babygymnastik

Få inspiration til stimulerende bevægelser, leg og motorik i babygymnastik. Sammen med andre familier kan I nyde en hyggelig stund. Se mere her.

Område

Underkategorier

Online

Kursusdage

Afdelinger

Tag den lille med til babygymnastik

Er du nybagt forælder? Så kan du tilmelde dig et babygymnastik hold hos AOF. Babygymnastik stimulerer din babys motorik og giver dig redskaber til, hvordan man kan bruge leg til det. Udover det er der fokus på øvelser, der arbejder med balance, muskel-ledsansen og følesansen. Øvelserne til helt små børn handler om at have det sjovt med forskellige sange, lege og aktiviteter.

Brug kvalitetstid med din baby hos AOF

Babygymnastik stimulerer sanserne hos en lille baby. Fællesskabet er også vigtigt, og du kan møde andre forældre og babyer. Der er plads til bleskift, amning og snak om stort og småt.

Du kan eksempelvis tilmelde dig:

  • Babymotorik
  • Babytummel
  • Kravlehold
  • Babyrytmik
  • Babydans

Holdene fokuserer på forskellige øvelser og lege. På babymotorikhold handler det om de små og rolige bevægelser, hvor både finmotorikken og grovmotorikken er i fokus. Hos babyrytmik synger, leger, og bevæger alle sig. Hér leger vi med rasleæg, bolde og trommer. Målet er, at din baby får udviklet sin musikalitet og fantasi.

 

Babygymnastik under barsel

Leg og bevægelse stimulerer dit barn, når du er på barsel. Afveksling i hverdagen og forskellige indtryk er godt for både forældre og barn. Du kan tage din mødregruppe eller fædregruppe med til aktiviteter, der skaber glæde for store og små. Sammen med andre babyer og forældre kan i opleve, hvordan jeres barn udvikler sig fra gang til gang med nye bevægelser. De små hænder, der begynder at få styr på motorikken, styrker dit barns selvstændighed og humør. Det er sjovt for babyer at lære at rulle rundt og bruge kroppen på nye måder.

Der er også plads til snak, hygge og bleskift, og vi tager højde for babyernes ve og vel. I kursusbeskrivelserne kan du finde den rigtige holdstart på det tidspunkt på dagen, der passer bedst til din hverdag. For yderligere information kan man ofte ringe eller skrive til instruktøren efter tilmelding, hvis man har specifikke spørgsmål til et kursus. Vi har kurser både for 2-5 måneder gamle babyer og også til lidt ældre babyer på 5-10 måneder. Vi tager højde for de forskellige udviklingstrin, og instruktøren har erfaring med børn i den alder, der er på jeres hold.

 

Babygymnastik hos AOF

Tag din baby med til babygymnastik under din barsel hos AOF

 

Stimulér din baby med leg og gymnastik

Hvorfor har din baby godt af leg og gymnastik? At stimulere dit barns sanser og motorik er godt for at lære at kravle, krybe og gå. Udover det udfordrer det din babys hjerne til at bruge de forskellige centre for kreativitet og bevægelse. Det styrker også relationen mellem forælder og barn at lære noget nyt og opleve nærvær sammen med andre babyer. Det er også med til at socialisere, så babyerne kan spejle sig i hinanden.

 

Babytummel

Med et babytumleforløb følger undervisningen din babys udviklingstrin. Hér skal man nyde samværet mellem forældre og børn, og der er tid til at lave en masse øvelser i motorik, lege, dans, synge, høre musik og samle en masse stjernestunder i krop og øjne. Udover det skal i svinge, snurre, lære om barnets sanser og lave øvelser, der stimulerer babys udvikling både fysisk og mentalt. På et babytumleforløb arbejder vi med de primære sanser på forskellige måder, og vi bruger musik til at understøtte undervisningen.

Find et hold i babygymnastik i hele landet

Hos AOF har vi forskellige hold i babygymnastik i hele Danmark. I oversigten kan du finde det tidspunkt og det hold, der passer til dig og din baby. Vi har både hold om formiddagen og om eftermiddagen, så det passer med den rytme din baby har i forhold til søvn og lur.

Vi tilbyder også hold inden for:

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til tilmelding, så er du velkommen til at kontakte din lokale afdeling.

Find din lokale afdeling hér.