Lignende kurser

Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud

Kursusdage

Beskrivelse

En workshop hvor du får viden om nervesystemet og erfaringer med, hvordan du kan bringe det i balance.
En workshop fyldt med omsorgsfulde, nænsomme bevægelser og fokuseret opmærksomhed som skaber adgang til langsommelighed, indre ro og selvkærlighed.
Workshoppen vil blive indledt med en kropsscanning med det formål at mærke samt afspænde hele kroppen og også ansigtet, så du får mulighed for at blive mere bevidst til stede i din krop og din opmærksomhed.

Herefter en kort præsentation af emnet, hvor hver enkelt kursist har mulighed for en kort præsentation og for at sætte et par ord på forventningerne til dagen.
De valgte bevægelser/øvelser, som er hentet i Qigong, yoga og Body All Mind grundtræning, er både blide og kraftfulde. Det er bevægelser, som alle kan udføre, og undervejs vil du blive mindet om, kun at gøre det din krop tillader, så du undgår at overgøre og fremprovokere unødig stress. Denne del af dagens program vil blive suppleret med en åndedrætsøvelse.

Workshoppen vil blive afsluttet med en spørgerunde og en Savasana/afspænding, så kroppen og sindet får mulighed for at integrere bevægelser/øvelser og diverse indtryk.
Medbring underlag/måtte og et tæppe!
VELMØDT.


Lignende kurser