Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
 • Fuldt betalende 1675 kr/person

Kursusdage

 • 21-01-2023
  Lørdag
  09:00 - 15:00
 • 22-01-2023
  Søndag
  09:00 - 15:00
 • 24-01-2023
  Tirsdag
  18:15 - 20:30

Beskrivelse

Er du vild med keramikglasurer der krakelerer, bobler, løber, laver kratere og andre effekter, er dette kurset for dig!

 

Vi skal nørde glasurer, der alle har det tilfælles, at de dyrker de fejl man normalt prøver at undgå i en glasur. Det vil derfor være glasurer, der bedst egner sig til skulpturer eller som effektglasur sammen med mere brugsvenlige glasurer. Er der nogle der har lyst, kan vi også prøve at arbejde med reduktionsglasurer.

 

Kurset har fokus på det praktiske og eksperimenterende og ikke på teorien, så alle kan være med uanset om man har taget et “almindeligt” glasurkursus tidligere eller ej. Udgangspunktet er en række opskrifter, som vi indfarver og justerer på, så vi får en bredere palette af glasurer. Du er også velkomne til at tage opskrifter med som vi enten kan afprøve eller lade os inspirere af. Vi ser på forskellige andre ting som kan påvirke resultatet, som f.eks. tykkelsen af glasurlaget.

 

Vi hjælper og inspirerer hinanden, så vi til sidst har en masse prøver, opskrifter og anvisninger som vi kan tage med hjem og arbejde videre på.

 

Partikelmaske er påbudt, medbring gerne finvægt og stavblender. Medbring egne lerprøver, hvis du vil have glasurprøver på de glasurer vi udvikler - leret skal kunne brændes til min 1260 grader.

 

Prisen er inklusive materialer og fælles glasurprøver.

 

Lignende kurser