Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
 • Fuldt betalende 1500 kr/person

Kursusdage

 • 11-10-2022
  Tirsdag
  17:00 - 21:00
 • 15-11-2022
  Tirsdag
  17:00 - 21:45
 • 13-12-2022
  Tirsdag
  17:00 - 21:00
 • 28-01-2023
  Lørdag
  10:00 - 21:45

Beskrivelse

OBS: Inden du tilmelder dig Dragskolen, så udfyld vores skema her og afvent en besked fra Mizz Privileze: https://forms.gle/QvgZ7tXTC7H8nLxi7

FORLØBET

Modul 1: Vores fællesskab og din indre drag (undervisning i drag som kunstform)

Modul 2: Din ydre drag (undervisning i transformation gennem ansigtsmakeup)

Modul 3: At indtage et rum (undervisning i performance)

Modul 4:
Showtime! (indre og ydre drag forbindes + afslutningsmiddag)

Mizz Privileze vil være leder af Dragskolen og er til stede ved alle moduler. Igennem forløbet vil du også møde spændende gæsteundervisere som drag king Luke Ravens. Der vil også være opgaver at løse mellem de forskellige moduler samt ekstra overraskelser og muligheder for at komme bagom dragscenen i København.

OM DRAGSKOLEN
Målet med Dragskolen er at give unge i Storkøbenhavn et kreativt space til at lære om kunstformen drag og udforske forskellige kønsudtryk i et tryggere fællesskab.

Det handler ikke kun om at lære make-up skills og få scenetræning - det handler også om at få lov til at udtrykke sig selv på trods af, hvad nogle normer ellers dikterer.

Tilgængelighed: Dragskolen skal være et sted, hvor alle elever er, og føler sig inkluderet. Derfor har vi som princip, at vi arbejder på kun at bruge lokaler, der er kørestolsvenlige og inkluderende overfor forskellige kropstyper.

Safer space og forventninger til deltagere: Dragskolen skal være et sted, hvor vi alle er fælles om at skabe et tryggere rum. Derfor forventes det, at alle deltagere bidrager aktivt til dette. Dragskolen vil bl.a. have M Beydin tilknyttet som community manager. M Beydin har professionel erfaring med relationsarbejde, fællesskaber og det at skabe safer spaces.

Udstyr og forplejning: Når vi skal arbejde med make-up mv. vil Dragskolen stille produkter som foundation, lim, øjenskygger osv. til rådighed. Vi anbefaler dog, at alle har egne pensler med. Der vil til alle moduler være snacks samt veganer-venlige måltider.

Betaling: Er det ikke muligt at betale hele beløbet på én gang, så send en mail Julie fra AOF på jugu@csk.aof.dk og hør hvad dine muligheder er.

Lignende kurser