Glas og porcelæn

Glas og porcelæn

Prøv kræfter med glaskunst og lav dit helt eget design, hvad end det er skåle, figurer, julepynt og meget mere. Find kurser i glas og porcelæn her.

Område

Underkategorier

Online

Kursusdage

Afdelinger

Lær at lave glaskunst

Drømmer du om at lave smukke ting med glas kunst? Så har vi mange forskellige hold hos AOF, hvor du kan lære det kreative og dekorative håndværk med håndlavet glas. Du kan lave unikke gaver med glasskulpturer, smykker, vaser, lysestager eller bare dit helt eget design i lige præcis, de farver der passer til hjemmet eller anledninger.

Alle kan starte til et kursus i glaskunst, hvor du er velkommen, uanset om du er nybegynder eller øvet. Holdene arbejder med forskellige slags glas. Du kan pynte dine egne ideer med farver og former på glasset, og sådan kan du give sjæl til dit brugskunst. Glaskunst kan pynte i sommerhuset eller give farver til et enkelt hjem.

Find et kursus i glaskunst hér.

Find andre kreative kurser her

Det er ikke kun glaskunst, du kan lave smukke design med. Hos AOF har vi mange kreative hold, hvor du kan udfolde alle dine ideer i et kreativt håndværk. Unikke gaver som smykker, figurer, lysestager, glasfade eller andet håndlavet design til sommerhuset eller hjemmet. Kreative gaver i eksempelvis pileflet, der kan pynte haven. Det giver en sjæl og stemning, der ikke kan købes online.

Du kan eksempelvis lære at lave:

Gå på opdagelse og find det rette kreative kursus til dig.

Find et kreativt kursus hér.