Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 580 kr/person
  • Efterlønsmodtagere Albertslund, Albertslund 406 kr/person
  • Arbejdsledige Albertslund, Albertslund 406 kr/person
  • Pensionist Albertslund, Albertslund 406 kr/person

Kursusdage

  • 11-06-2022
    Lørdag
    09:00 - 17:00

Beskrivelse

Omgivelserne er rig på natur på Orø. Her er det hele - både sjældne flora og fauna og masser af det knap så sjældne. Vi vil have “Base Camp” i nogle indendørs lokaler, hvor vi starter med lidt briefing på hvor bl.a. dyrene findes denne dag. I løbet dagen vil vi via nogle små opgaver - gennemgå hvordan du får øje for motiverne i naturen, og samtidig få styr på teknikken i dit kamera. Du vil lære at udnytte lyset i naturen, komposition og perspektiv, dybdeskarphed, farvevalg, eksponerings teknikker og dine forskellige ”program”-muligheder i netop dit kamera. Du får masser af hjælp til at udnytte dit eget kamera fuldt ud. Vi gennemgår nogle små opgaver i praksis, i løbet af dagen. Vi slutter dagen med en køretur rundt på “Prærien” ved Orøs mini-Zoo (OrøStrand Dyrepark).


Bemærk

Medbring dit eget opladet spejlreflekskamera/systemkamera/mirrorless kamera, gerne et stativ og evt. ekstra objektiver (vidvinkel, normal og tele). Hvis muligt - Medbring også din PC med billedbehandlings SW på. Praktisk påklædning og evt. en frokost madpakke med drikkelse. (Vi har dog flere spisesteder og Super Brugsen på Øen, der er åbent på denne tid).
Udover kursusafgiften skal du skal desuden beregne ca. Dkr. 90,- i kontant eller MobilePay til OrøStrand Dyrepark. Færgen til Orø er også på egen regning. (Østre Færge fra Hammerbakke er hurtigst (7-8 minutter) og billigst (Bil m/ pers Tur/Retur = Dkr. 117,-)). I forbindelse med tilmelding - fremsendes flere praktiske oplysninger.

NB! Der KAN forekomme ændringer - alt efter Corona situationen på dette tidspunkt.

Lignende kurser