Kreative kurser

Har du lyst til at være kreativ og bruge hænderne? Hos AOF har vi adskillige kreative kurser til enhver smag. Vil du gerne lave keramik eller vil du gerne blive bedre til at male, så kan du finde kurser her.

Mal, tegn eller form med dine egne hænder

På vores kreative kurser får du udfoldet dine kreative evner med fokus på den teknik, du gerne vil lære mere om. Når du arbejder kreativt, giver det ro til at udvikle dit eget design og lave eksperimenter med forskellige mønstre, former og dine egne kreative evner. Hvis det er maleri, du er interesseret i, så lærer du om forskellige typer maling, valg af lærred og teori om komposition, at tegne og illustration.

På vores kreative kurser former vi undervisningen ud fra, hvad du drømmer om at lave. Du lærer de grundlæggende teknikker fra en erfaren underviser, så det kun er fantasien, der sætter grænser.

Det kræver god tålmodighed og viljestyrke at få de mange teknikker ind under huden, men på et kursus bliver du introduceret grundigt til det, så du selv kan bruge det til at være kreativ livet ud. Uanset din erfaring, så er det aldrig for sent at lære noget nyt. Alle har mulighed for at deltage.

Du kan finde vores kreative kurser her.

Slip din kreativitet løs på et kreativt kursus hos AOF

Hos AOF har vi en lang række kreative kurser, hvor du kan lære forskellige teknikker til at lave smukke ting i alt fra håndarbejde og maleri til blom­ster­bin­ding. Vores kreative kurser har erfarne undervisere, der kan lære dig lige dét, du er interesseret i. Vi har hold både for begyndere og øvede, og vi sørger for, at det er hyggeligt med plads til kaffe, fordybelse og fællesskab.

Vi har mange forskellige kreative kurser til dig, der vil bruge spændende materialer til at lave noget flot. Du kan fx prøve kræfter med kreative kurser som:

Keramik: Leg med formgivning

Keramik: Leg med formgivning

Drømmer du om at være kreativ med ler? Så har vi keramikkurser, hvor du kan prøve kræfter med mange forskellige teknikker. Arbejdet med keramik kræver tålmodighed og udfordrer til fordybelse for en stund. Men tålmodigheden vil betale sig i sidste ende, når du står med det færdige produkt, som både har en æstetisk og en praktisk værdi.

Find keramikkurser nær dig

Oplev de mange fordele ved kreative aktiviteter

Lav smukke dekorationer, julegaver eller spring ud som kunstner på et kreativt kursus hos AOF. Det kræver ikke andet end lysten at deltage. Til undervisning mødes du med andre med samme interesse, og det kan skabe god værdi og måske nye venskaber fremover. Underviserne sørger for, at der er plads til fordybelse, sjov og hygge.

Kreativ læring kan fortsætte hele livet, og det er afslappende for hjernen i en tid fyldt med skærmtid og stress. Så giv dig selv en pause i det kreative univers med et kreativt kursus hos AOF.

Find et kreativt kursus nær dig her. 

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til tilmelding, så er du velkommen til at kontakte din lokale afdeling.