Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 550 kr/person
  • Pensionist, Rudersdal 525 kr/person

Kursusdage

  • 11-03-2023
    Lørdag
    10:00 - 14:25

Beskrivelse

På dette kursus får du mulighed for at støbe i alginat. Det kan være en kropsdel, en næse, en hånd, en fod, et øre eller hele vores ansigt. Eller en medbragt genstand der vækker interesse eller glæde i dit liv. Vi starter kurset med sammen at lave støbeforme i materialet alginat (et algebaseret og hudvenligt støbemateriale), hvorefter vi støber i gips. Når gipsen er hærdet, kan vi afslutningsvis male og dekorere vores nye støbte kropsdele.

Alginat er et støbemateriale som blandt andet bliver brugt af tandlæger til at lave afstøbninger af tænder. Støbeforme lavet i alginat får enormt mange detaljer med og det er derfor rigtig sjovt at støbe dele af ansigtet eller fingre. En sjov og spændende måde at undersøge kroppens små finurligheder som fingeraftryk, små rynker i huden eller en struktur på neglen.

Undervisningen foregår en enkelt dag hvor vi mødes til en kort introduktion til de materialer vi skal arbejde med, hvorefter vi går i kast med at lave vores støbeforme i alginat. Efter en kort pause vil vi fortsætte med at hælde gips i vores nye støbeforme. Når dette er hærdet, skal vi pille støbeformen af og ”afsløre” vores spændende kropsdel og alle dets detaljer. Vi kigger sammen på de spændende objekter og snakker lidt om hvad vi kan se. Derefter er der tid til evt. at male og dekorere med spraymaling og lak. Når den støbte kropsdel eller medbragte objekt er tørret kan alle deltagere få deres produkt med hjem.

Bemærk kursusprisen er inklusive alganit og gips til ca. 1-3 støbninger afhængig af størrelsen.

Lignende kurser