Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
 • Fuldt betalende 1120 kr/person
 • Nedsat betaling, Næstved 980 kr/person

Kursusdage

 • 25-02-2023
  Lørdag
  09:00 - 15:00
 • 26-02-2023
  Søndag
  09:00 - 15:00

Beskrivelse

Hvis du holder af smukt porcelæn, så kom og sæt kulør på.

Holder du af at lege med farver og mønstre? Hvis du kan lide personlige og smukke porcelænsting, er porcelænsmaling noget for dig. Du behøver ikke at kunne tegne.

Porcelænsmaling er et gammelt fag, men stadig lige aktuelt. Har du lyst til at male og tegne, er det måske lige noget for dig. Vi arbejder med traditionelle og moderne teknikker. Der må påregnes mindre udgift til porcelænsbrænding.

Kurset i porcelænsmaling henvender sig til alle med interesse for håndlavede brugs- og pynteting. Undervisningen foregår individuelt, så alle har mulighed for at deltage og arbejde med selvvalgte emner. Der lægges vægt på at lære de korrekte grundteknikker,  samt en harmonisk farvesammensætning, så der efter brænding opnås de ønskede resultater.

Kurset er for både unge, ældre, begyndere og øvede. Du kan male nye eller gamle mønstre og lave teknikker efter ønske - eller du kan lave din helt egen stil på (nyt eller brugt). Mulighederne er mange, så kom og lav dine egne brugsting eller gaver i hyggeligt samvær med andre.

Du er velkommen til at medbringe dine egne materialer, men der er også mulighed for at købe hos læreren på kurset.

Medbring madpakken. Vi sørger for kaffe/the.

For yderligere info er du velkommentil at ringe til underviseren på: 60 81 94 81

Lignende kurser