Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
 • Fuldt betalende 840 kr/person

Kursusdage

 • 07-10-2023
  Lørdag
  10:00 - 16:05
 • 08-10-2023
  Søndag
  10:00 - 16:05

Beskrivelse

Stilleben med roser malet i akvarel kræver tålmodighed. Man skal vælge passende pigmenter, vide hvordan man blander farverne og endelig hvor meget vand der skal bruges.
På dette weekendkursus vil du lære om toppen med en skarp våd pensel. Medbring dine yndlingsblomster på tryk, og mal dem i akvarel.
At male et akvarelmaleri kan tage flere timer at færdiggøre! Billedet kan også males i en seance, hvor man bruger lag af friske/hurtige laveringer, anvendt med omhu og omhyggelig planlægning. Derudover handler kurset om at give dig mulighed for at opleve og erfare den kreative proces. Du vil blive vejledt igennem de forskellige øvelser, fx farvelaveringer (jævn lavering eller af toning) og tegning med våd pensel.

Dag 1: Vi vælger emne/motiver og tegner billeder i blyant og pen. Afgørende er en god tegning og en grundig forberedelse af farver, vandfarveblandinger og godt opspændt papir. Underviser viser diverse teknikker med demonstration af akvarelmaleri. Du vil få tid til at nyde akvareldemonstration masterclass som underholdning. Vi holder kaffepauser. Husk at tage madpakke med og ekstra frugt til stilleben.

Dag 2: Vi fortsætter akvarel i samme emne/motiv. Vi lærer at planlægge farvelaveringer, tegne med penslen og at sætte billedet i komposition. Demonstration af farveblandingsteknikker.
Kursus er for let øvede og øvede i akvarelteknikker. Vi bruger undervisers originale akvareller, fotokopier og/eller selve blomster i opstilling.
Medbring dine favoritferiefotos eller blomster som du vil omdanne til akvarelmaleri. Underviseren taler engelsk, dansk og russisk.

Materialer medbringes af deltagerne selv. Alle får listen med kunstmaterialer tilsendt lige inden første mødegang. Underviser Maya Korlas-Martin Akvarelkunstner og arkitekt, Mst (Cantab).  www.mayakorlas.com

Bemærk

Materialer medbringes af deltagerne selv. Materialeliste tilsendes inden første mødegang. Underviser Maya Korlas-Martin kan kontaktes på 25697577 eller på mail; mayakorlas@gmail.com

Lignende kurser