Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
 • Fuldt betalende 600 kr/person

Kursusdage

 • 16-09-2023
  Lørdag
  10:00 - 15:00
 • 17-09-2023
  Søndag
  10:00 - 15:00

Beskrivelse

MALE EFTER BILLEDER
Har du et eller flere billeder på hjertet, som du gerne vil male efter? Et portræt, landskab, foto eller værk af din yndlingskunstner? Med min hjælp vil du lære at vælge de elementer, der stimulerer din fantasi, kreativitet, følelser og tanker og fokusere på, hvad der gør en gengivelse af et billede interessant. Du vil ikke arbejde med det mål at gengive præcis det, du ser (medmindre det er nødvendigt), men at skabe dine egne og helt specielle versioner af de billeder, du maler efter. Grundlæggende vil du lære at fokusere på farver, former og de overbragte stemninger. På næste niveau kommer du til at arbejde med teknikker til tegning og proportioner, men som udgangspunkt behøver du ikke have erfaring med at tegne. Målet vil være at lave dine egne fortolkninger af de billeder, du vil tage med dig. På kurset vil du også lære om: • Maleriets opbygning, farveblandninger, form, komposition, lys og skygge • hvordan skaber du dybde i maleriet • at arbejde med forskellige værktøjer og hvordan du opnår forskellige udtryk Kurset henvender sig til alle, som ønsker at male. Medbring hver især nogle fotos eller prints af de billeder, som I synes kunne være interessant at male efter.
Der medbringes egne materialer: 3-4 Malerlærreder (50x70cm eller større), akrylmaling, pensler i forskellige størrelser, spartler, evt. blyant, kridt eller kul (alt, hvad der kan tegnes med), papir A4 / A3 (eller skitsebog), et glas til at skylle i, palet eller tallerken til at blande farve på, stofklud. Der er staffelier til rådighed.
Underviseren Evi Apostolou er uddannet i billedkunst på Kunstakademiet Athens School of Fine Arts (ASKT) i Grækenland og har i flere år været udøvende kunstner og underviser i kunst. Har du spørgsmål, kan Evi kontaktes på mail: evaposto@gmail.com eller på telefon: 21 96 45 82.

Lignende kurser