Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
 • Fuldt betalende 600 kr/person

Kursusdage

 • 03-06-2023
  Lørdag
  10:00 - 15:00
 • 04-06-2023
  Søndag
  10:00 - 15:00

Beskrivelse

Figurativ Abstrakt

Vi arbejder med farver og former på en måde, som vi kan skabe figurative og abstrakte malerier på samme tid. Vi starter med at male figurative billeder efter fotos eller stilleben og imens prøver vi at lave noget som  også kunne være abstrakt.
Ellers, vi maler abstrakt og vi prøver imens at finde nogle figurer. Det interessante med denne proces er, at alle ser forskellige mønstre eller figurer i hvert billede, fordi vi alle er forskellige. Ηer kan vi blive inspireret af hinanden såvel som af nutidige eller ældre kunstneres arbejde.

Kurset henvender sig til alle niveauer.
Der medbringes egne materialer: 3-4 Malerlærreder (50x70cm eller større), akrylmaling, evt. malemedier, pensler i forskellige størrelser, spartler, et glas til at skylle i, palet eller tallerken til at blande farve på, stofklud.
Evi Apostolou er uddannet ved billedkunst på Kunstakademiet Athens School og Fine Arts (ASKT) i Grækenland og har i flere år været udøvende kunstner og underviser i kunst. Se mere på eviapostolou.com   Spørgsmål til kurser og undervisning kan du stille på mail:
evaposto@gmail.com eller på telefon: 21 96 45 82 til underviseren EVI

Lignende kurser