Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
 • Fuldt betalende 600 kr/person
 • Efterlønsmodtagere Albertslund, Albertslund 420 kr/person
 • Arbejdsledige Albertslund, Albertslund 420 kr/person
 • Pensionist Albertslund, Albertslund 420 kr/person

Kursusdage

 • 12-11-2022
  Lørdag
  10:00 - 15:30
 • 13-11-2022
  Søndag
  10:00 - 15:30

Beskrivelse

Akrylmaling for begyndere og øvede


Kom med på denne weekend workshop og få inspiration og ideer til dit maleri - og få mulighed for at eksperimentere med forskellige teknikker og materialer.

Kurset er for begyndere og øvede med lyst til at lære nyt og arbejde med opbygning af maleriet med lag på lag teknikkerne, at male intuitivt og prøve forskellige værktøjer og muligheder af! Vi arbejder grundigt med bunden, da den er vigtig for et godt resultat. Underviseren vil løbende komme med korte oplæg med teknik og inspiration, hvor hun viser, hvordan du kan bygge din bund op og få et spændende resultat.

Vi eksperimenterer med mange forskellige teknikker som lag på lag, ridseteknik, vådt i vådt, skabeloner, malertape og forskelligt værktøj. Du bestemmer selv om du vil male abstrakt eller figurativt. Du vil desuden blive introduceret til farvelære, og hvordan du bruger farvecirklen – samt hvilke materialer du med fordel kan anvende.

Se mere på undervisers hjemmeside: www.gittethielst.dk

Bemærk

Medbring 2-3 store lærreder i størrelsen 60 x 80 eller større - dog max 80 x 100 cm- Gerne flere forskellige pensler fra str. 6 - 16 med afrundede kant, gerne gummispartler, dejskraber, paletknive svampe, klude, vandforstøver, paptallerkerner eller andet til din maling, skål til vand. Akrylmaling, poscatudser, oliepastelfarver, kul, blyanter, grafikblyanter, skabeloner/stencils og andet spændende materiale, du vil bruge på dit maleri samt plastik til at dække bordet af med. Har du et staffeli - så medbring gerne det.

Lignende kurser