Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 400 kr/person
  • Efterløn, Odense 385 kr/person
  • Fleksydelse, Odense 385 kr/person
  • Pensionist, Odense 385 kr/person
  • Studerende, Odense 385 kr/person

Kursusdage

  • 04-02-2023
    Lørdag
    10:00 - 14:00

Beskrivelse

At sidde med sine garnrester og tufte små vægbilledtæpper eller tæpper til gulvet er blevet det helt store hit. Derfor tilbyder jeg et begynderkursus, så du kan lære, hvordan du kommer i gang med at bruge en Danella-nål, samt hvordan du færdigmonterer dit arbejde.
Her har du mulighed for at lave fine billedtæpper, hvor du giver den gas med farver og mønstre, og samtidig får du evt. brugt garnresterne fra strikkekurven.
Det er en hyggelig kreativ aktivitet, som ikke fylder meget i hjemmet. Du skal bruge en Danella-nål (kan købes på kurset) og garnrester (højst garntykkelse pinde nr. 4), noget stof til at tufte på samt en ramme. Jeg medbringer alle materialer, som kan købes på kurset. Et begyndersæt koster ca. 185 kr. (Indhold stof, træramme, garn, latex til montering) Jeg medbringer Danella-nåle, som du kan prøve på kurset, og som du har mulighed for at købe (560 kr).
Søg på Instagram og bliv inspireret, hvilke muligheder du har med denne sjove teknik, som har fået en renæssance i disse år.

Kurset er en oplagt gaveidé til den kreative veninde, nabo eller kollega.
Medbring gerne nogle af dine garnrester, men underviseren medbringer garner i alle farver.
Håber vi ses. Ring eller skriv, hvis du har spørgsmål vedr. kurset. 
Tlf. 29279693

Lignende kurser