Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 115 kr/person

Kursusdage

  • 04-03-2023
    Lørdag
    10:00 - 11:55

Beskrivelse

Savner du et frirum til at skabe uden at skulle præstere?

På dette hold undersøger vi ord, finder ord, leger med dem og sætter dem sammen på en ny måde. Vi leger og finder modet til at være i den kreative proces uden at have et mål, men lader processen tage os nye steder hen. Igennem øvelser arbejder vi med ord, sætninger og skaber nye tekster og ideer. Et rum til at lege med ord og lade din kreativitet spire og vokse.

Om underviseren:
Jeg er forfatter og har skrevet siden jeg var 10-11 år. Jeg har igennem årene deltaget på både kortere og længere skrivekursuser. Jeg har altid elsket, at jeg kan skrive mig lige derhen, hvor jeg vil. Lade mig opsluge af historien, dens karakters historie og handlinger og se hvor de vil føre mig hen.

I 2019 udkom min første bog ”Ord for ord mod lyset” hos Ordenes Forlag og i 2021 udgav jeg novellen ”Den bedste aften” hos Gyldendal.
Om ”Ord for ord mod lyset” blev der bl.a. skrevet “Digtene i Ord For Ord Mod Lyset er utroligt velskrevne. Birgithe Bjerre Holse leger med lyriske formuleringer, og hun skaber ikke kun nye, spændende sætninger, men beskriver på smukkeste vis en tid, som må have været utroligt svær. “
“Jeg giver derfor Birgithe Bjerre Holse 5 fulde stjerner for en utrolig fuldendt bog, hvor der er tænkt over alle detaljer.” – Frobbiestories

Jeg er ydermere uddannet Psykomotorisk terapeut og er vant til at undervise og møde mennesker lige der hvor de er, med de ressourcer og udfordringer de har.
 

Lignende kurser