Lignende kurser

Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud

Kursusdage

Beskrivelse

Elsker du at skrive? Elsker du at sætte ord sammen og lege med sprogets muligheder, så er dette kursus lige noget for dig.


På dette kursus vil du, sammen med andre passionerede skriveglade mennesker, få værktøjer til at gøre din skrivning endnu bedre. VI støtter og hjælper hinanden i den kreative proces og vi vil bl.a. arbejde med at sætte kulør på sproget gennem sanseskrivninger, skabe poetiske sprogblomster, øve os i at skrive nærværende, detaljerigt og levende, hvori vi prøver at fange stemninger og følelser under mottoet ”dont tell it, show it”.


Kurset er meget varierende med korte og lange skriveøvelser, brug af højskolesangbogen, oplæg, inspirationstekster, samt inddragelse af både musik, billeder, fælles gåture og ikke mindst plads til masser af hyggeligt samvær. SÅ har du lyst til at skrive om dit liv, blive klogere på dig selv og mestre skrivekunstens håndværk, har du nu muligheden.


Det kræver ingen forudsætninger at deltage og det er frivilligt hvor meget du vil dele ud af din skrivning, men en ting er sikkert; et skrivefællesskab er en stor kilde til både inspiration og livsglæde, så kom glad og medbring enten din computer eller en skriveblok.

Lignende kurser