Lignende kurser

Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud

Kursusdage

Beskrivelse


”Alle mennesker er et unikum af støv og lys” (N.F.S Grundtvig).


Alle mennesker har hver sin unikke livshistorie at fortælle og på dette skrivekursus får du netop muligheden for at fordybe dig i din historie og gennem sproget at gøre fortiden levende igen. Sammen vil vi bl.a. undersøge, hvad der karakteriserer den gode fortælling, hvordan man laver research, skaber levende personbeskrivelser, får sat sin livshistorie i en struktureret ramme samt hvordan vi gør sproget indbydende og fængende for læserne.


Kurset er meget varierende med korte og lange skriveøvelser, brug af højskolesangbogen, oplæg, inspirationstekster, samt inddragelse af både musik, billeder, fælles gåture og ikke mindst plads til masser af hyggeligt samvær. SÅ har du lyst til at skrive om dit liv, blive klogere på dig selv og mestre skrivekunstens håndværk, har du nu muligheden.


Det kræver ingen forudsætninger at deltage og det er frivilligt hvor meget du vil dele ud af din skrivning, men en ting er sikkert; et skrivefællesskab er en stor kilde til både inspiration og livsglæde, så kom glad og medbring enten din computer eller en skriveblok.

Lignende kurser