Intuitiv maleri


Lær at male- Følg din intuition..
Kom med på en rejse ind i dit indre kreative univers og fald ind i dig selv via intuitiv maling. Med min vejledning lærer du værktøjer til at komme i kontakt med din ´indre verden´- følelser og tanker, og udtrykke dig via maling.
Dette kursus er til dig som gerne vil få en masse inspiration, udfolde din kreativitet og arbejde med dit personlige udtryk, uanset om du er til abstrakt eller figurativt maleri, eller en kombination af dette.
Det handler om at lytte til dig selv. Det handler om selvkærlighed.
“Det er kun med hjertet, man kan se klart” Den lille prins, Antoine de Saint-Exupéry
Kurset henvender sig til alle niveauer.
Der medbringes egne materialer: 3-4 Malerlærreder (50x70cm eller større), akrylmaling, evt. malemedier, pensler i forskellige størrelser, spartler, et glas til at skylle i, palet eller tallerken til at blande farve på, stofklud, medbring eget staffeli.
Evi Apostolou er uddannet ved billedkunst på Kunstakademiet Athens School og Fine Arts (ASKT) i Grækenland og har i flere år været udøvende kunstner og underviser i kunst. Se mere på eviapostolou.com
Spørgsmål til kurser og undervisning kan du stille på mail: evaposto@gmail.com eller på telefon: 21 96 45 82 til underviseren EVI

Kursusdetaljer

Stokkemarke Kulturhus, Studiestræde 5, 4952 Stokkemarke
Lørdag, 10:00 - 15:00
12 lektioner, 2 mødegange
Lørdag 6. april, 2024
Holdnr.: 5324102022
Lolland

600 kr./person

10 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Evdoxia Apostolou

Samme kursus på andre tidspunkter

600 kr./person

Tilmeld kursus