Julekeramik - Skab din egen personlige julepynt

Når vi tænker på jul, tænker vi på flotte julehjerter, juletræer, drillenisser, adventskranse, stjerner og engle. På vores ju­le­ke­ra­mi­k­kur­sus får du mulighed for at lave din helt egen personlige julekeramik, perfekt til at pynte dit hjem eller som en unik julegave.

Hvad du kan forvente:

Lær teknikkerne: Vores erfarne underviser guider dig gennem forskellige keramiske teknikker, fra modellering til glasering, så du kan skabe smukke og holdbare stykker.

Kreativ udfoldelse: Uanset om du vil lave julehjerter, juletræer, nisser, adventskranse, stjerner eller engle, får du friheden til at udfolde din kreativitet og skabe noget helt unikt.

Personlig pynt: Design og lav dine egne dekorationer, som vil bringe ekstra juleglæde ind i dit hjem.

Gaver med omtanke: Lav personlige julegaver, som vil glæde dine nærmeste med deres håndlavede charme og personlige præg.

Tilmeld dig vores ju­le­ke­ra­mi­k­kur­sus og bring dine juleidéer til live med smukke, håndlavede kreationer. Vi glæder os til at skabe magiske juleoplevelser sammen med dig!

Der skal forventes ma­te­ri­aleud­gif­ter til ler, glasur og brændinger. Materialer kan købes på kurset og afregnes direkte med underviseren.

Kursusdetaljer

Galleriet, Golfvej 105, 9900 Frederikshavn
Onsdag, 18:00 - 20:45
18 lektioner, 6 mødegange
Onsdag 23. oktober, 2024
Hold nr.: 1824202007

882 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Evy Blomsø

Evy Blomsø er opvokset i Norge og blev uddannet pottemager tilbage i 1997, hvorefter at hun har haft sit eget værksted i Norge i en årrække. Sidenhen er hun flyttet til Danmark, hvor hun har undervist i et kreativt værksted.
I dag har hun sit eget Ke­ra­mi­k­værk­sted og galleri i Frederikshavn, Skjoldmø Keramik, hvorfra hun laver og sælger sin keramik.

882 kr./person

Tilmeld kursus