Sådan fungerer det hos AOF

Er jeg bundet til en hel sæson, hvis jeg tilmelder mig? Du er kun bundet til den periode, dit kursus varer. Hos AOF tilbyder vi både kursusforløb af længere varighed med mange kursusgange, men vi har også kortere workshops, weekendforløb og enkeltstående aktiviteter. Gå ombord i vores store udvalg af kurser og find det, der passer dig bedst.

På alle vores kurser gør vi en dyd ud af at sikre et højt fagligt niveau, uanset om du vil prøve kræfter med blom­ster­bin­ding, japansk madlavning eller kurser i førstehjælp. Vi udvikler løbende på alle kurser både i forhold til form og indhold. På den måde er du sikret at blive mødt med den nyeste viden og de bedste læringsmetoder.

Vi vil også gøre rigtig meget for at oprette nye kurser, hvis du interesserer dig for et bestemt emne. Så længe der kommer nok tilmeldte på holdet, kan vi imødekomme langt de fleste ønsker. Så tag fat i din lokale AOF, hvis du leder efter et helt specifikt kursus, som (endnu) ikke findes her på hjemmesiden.

Vil du lære et ny sprog? Tag på sprogkursus hos AOF

Du har måske set dogmefilmen "Italiensk for begyndere", hvor en gruppe voksne mennesker lærer italiensk sammen på et aftenhold og til slut tager på en fælles studietur til Italien. I filmen lærer kursisterne at bruge de vendinger, man som turist i Italien, med al sandsynlighed vil få gavn af at kunne. Med nogle undtagelser er filmens skildring af et sproghold egentlig ikke meget langt fra virkeligheden, og hos AOF er "Italiensk for begyndere" faktisk også titlen på et af vores kurser.

Vi har en bred vifte af kurser inden for sprog, uanset hvilke kompetencer du har i forvejen. Vil du lære et nyt sprog helt fra bunden, skal du have genopfrisket grammatikken eller vil du have de vigtigste vendinger parat til din udlandsrejse? Så gå ind og læg din tilmelding allerede nu.

Sprogkurserne er nogle af vores mest populære kurser - og med god grund. Det er kurser, hvor du, foruden de sproglige kompetencer, også får indsigt i kultur og særlige traditioner, som er tilknyttet det enkelte sprog og land.

I undervisningen vil der være en god blanding af teori og praksis med fokus på udtale, læsning og grammatik. Du udvikler dig løbende på kurset og dine sproglige kompetencer bliver løftet fra gang til gang. Vi har kurser for alle uanset niveau og ambitioner.

Her kan du se et udpluk af vores mest populære sprogkurser:

  • Fransk
  • Italiensk
  • Engelsk
  • Tysk
  • Spansk

Lær at lave flødeboller eller flotte julekager

Hvis din drøm er at blive bedre i et køkken, kan du komme på et kursus i konditori eller bagning. Lær at lave flødeboller selv helt fra bunden og i forskellige smagsvarianter. Efter kursets afslutning får du dine hjemmelavede flødeboller med hjem i en æske. Find kurser i flødeboller her.

Hos AOF har vi også kurser af mere sæsonbetonet karakter fx op til jul eller påske. Så hvis du er særligt begejstret for december måneds lækkerier, har vi også kurser, hvor du eksempelvis kan lære at lave flotte og velsmagende julekager, så englene synger. Find aktiviteter til højtiderne her.

På holdet vil du møde ligesindede deltagere med samme behov som dig, og det plejer at være en utrolig hyggelig stund at deltage på holdet. Hos os er der plads til at lave fejl og ikke mindst lære af sine fejl. Kun sådan bliver du bedre til at udfolde dig inden for gastronomiens verden.

Klar, parat, bag!

Klar, parat, bag!

Kurserne er ofte tilrettelagt på den måde, at du bare dukker op, og så har underviseren klargjort ingredienser og materialer. Andre gange skal du selv medbringe udvalgte remedier. Det vil stå i beskrivelsen på det enkelte kursus, eller også vil underviseren kontakte deltagerne inden kursets start. Du er velkommen til at tilmelde dig alene, men du kan også tage en ven med under armen. Det kan også være, at et flødebollekursus skal være en del af den polterabend eller firmatur, du er ved at arrangere. Mulighederne er mange.

Find bagekurser her

Tag på kursus med hele familien

For børnefamilier kan det ofte være svært at finde tid til sig selv. Så hvorfor ikke tilmelde dig noget, hvor både børn og voksne kan være med? Vi har kurser og aktiviteter for familier både i bevægelsesfag og fag, hvor kreativiteten får frit løb.

Et kursus for familien er en god måde at være sammen på, men på en ny måde. Et sundt afbræk fra hverdagens gøremål. Prøv fx kræfter med keramik tilrettelagt specifikt for børn og voksne. Eller babyrytmik, hvor mor og barn kan nyde en dejlig stund sammen med andre mødre og deres babyer.

Find bevægelseshold relateret til graviditet og efterfødsel her

Vores medarbejdere og dygtige undervisere står klar til at tage imod dig og dine kære med åbne arme og vil med kyndig rådgivning sørge for, at jeres oplevelse hos AOF bliver god. Vi er klar til at hjælpe med at finde den helt rigtige løsning for jer.

Find oversigt over aktiviteter og arrangementer for familier her