Cæsars Køkken
I Cæsars Køkken tager vi tilbage til Romerrigets køkken for at prøve overklassens luksuriøse retter som Pullum Numidicum (afrikansk kylling), Isicia ex Sphondylis (muslingefrikadeller), Moretum (romersk pesto) og Cucurbitas More Alexandrino (græskar fra Alexandria). Vi laver en række opskrifter i moderne udgaver med udgangspunkt i De Re Coquinaria, en romersk kogebog fra det 4. århundrede.
Du får både de originale latinske opskrifter og letforståelige oversættelser, og undervejs taler vi om forskellene på romerske og moderne råvarer.
Tag dit gode humør med – og husk også forklæde, en god kniv, viskestykke og karklud.
Hvis du har sprøgsmål, kan du kontakte underviser Troels Eriksen på: Tlf: 93976518 - Mail: troels@vikja.dk
Kursusdetaljer
480 kr./person
Underviser
Troels Skovmand Eriksen
480 kr./person
Tilmeld kursus