Bagsværd Lakrids - smagen af kvalitet

Besøg hos Bagsværd Lakrids med foredrag, rundvisning, fremstilling og smagning.

Du er inviteret med indenfor hos Bagsværd Lakrids, der har opnået guldmedalje for sin klassiske lakrids, og her skal vi overvære fremstilling af lakridskaramel tilsat fortællingen om kunsten at lave håndlavet lakrids.
Du kommer også på en lille rundtur på de mange m2 på Bagsværd Hovedgade, og naturligvis smager du en masse lakrids. Og uanset om du er til mynte, chili, ingefær eller klassisk lakrids, så er lakridsen af en helt speciel kaliber. Den håndlavede lakridskaramel er nemlig produceret af minimum 5 % rå lakrids – og så smager den forrygende og fås også med cho­ko­la­de­over­træk.

Til arrangementet kommer du helt tæt på processen hos Bagsværd Lakrids, hvor vi oplever lakridsens tilblivelse direkte fra gryden, ligesom vi også smager den nylavede lakridskaramel. Og mens duften breder sig, får vi en indsigt i lakridsens verden og historien om vejen mod målet til den helt rette lakrids.
Aftenen inviterer også på en workshop, hvor du selv får prøvet kræfter med lakridsen, og selvfølgelig bydes du på endnu flere smagsprøver, så du kender alle varianterne. Men pas på, lakridsen er stærk vanedannende.

Mødested: Bagsværd Lakrids, Bagsværd Hovedgade 119-125, 2880 Bagsværd

Arrangementet inkluderer: La­krids­fored­rag, fremstilling, rundvisning og smagning.

Kursusdetaljer

Bagsværd Lakrids, Bagsværd Hovedgade 119 - 125, 2880 Bagsværd
Tirsdag, 17:00 - 19:00
1 lektioner, 1 mødegang
Tirsdag 24. marts, 2026
Hold nr.: 25211391

360 kr./person

40 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Marianne Bentzen

360 kr./person

Tilmeld kursus