Caramba

Vi er et folkemusik-ensemble på cirka 40 kvinder og mænd, som øver og underholder med sang, spil og dans fra mange dele af verden med deres anderledes og spændende rytmer og oftest på ori­gi­nalspro­get. Som noget særegent inviterer vi publikum med i dans og sang, når vi optræder. Lyder det som noget, du kunne finde sjovt? For tiden efterlyser vi stemmer for mænd. For at blive optaget i Caramba aflægger du en uformel sangprøve for dirigenten.

 

Vi øver tirsdage fra kl. 19.00 til 21.30 på Ørnsøcentret. Vi har både en dirigent og en dan­se­in­struk­tør i ensemblet.

 

Vi starter som regel med at alle synger i kor i den første time. Efter en pause deler vi os i orkester og dansegruppe, som øver hver for sig. Sidst på aftenen øver vi sang, dans og spil i fællesskab, så det bliver bundet sammen og går op i en højere enhed.

 

Hvert år arrangerer vi en arbejdsweekend i september, hvor vi bor på en lejrskole. Her har vi mulighed for at øve os intensivt og dyrke fællesskabet og det sociale samvær. Desuden arrangerer vi hvert år i februar måned en arbejdslørdag, hvor vi på samme måde arbejder koncentreret med vores program.

 

Kontingent på kr. 1.900, - pr. år afregnes direkte med koret.

 

Du kan læse mere på vores hjemmeside www.Caramba-silkeborg.dk eller ved at kontakte vores formand Lisbeth Koefoed Jensen på tlf. 2851 9387Kursusdetaljer

ØrnsøCentret, Ørnsøvej 5-7, 8600 Silkeborg
Tirsdag, 19:00 - 22:00
81 lektioner, 15 mødegange
Tirsdag 5. september, 2023
Holdnr.: 7423207035
Silkeborg

0 kr./person

1 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Kirsten Samsøe Teilmann

0 kr./person

Tilmeld kursus