Pilates for alle

En dynamisk Pilates trænings bevægelse med et flow!
Pilates er en fuldkommen måde til at motionere, konditionere og rehabilitere kroppen, som formindsker smerter i ryggen, virker præventivt i forhold til skader, bringer kroppen i balance og forbedrer krops-holdningen.
Der er stort fokus på at forstærke kroppens kerne-muskulatur, forlænge rygsøjlen, øge kroppens bevidsthed og bygge tonicitettet i musklerne samt på fleksibilitet. Man kan sikre en komplet træning for hele kroppen med unik præcision og en dynamisk rytme ved at følge BASI Pilates oplærings metoder. Alle kan være med, også selvom du ikke har trænet pilates før. Du er velkommen, også hvis du har forskellige skavanker. Instruktøren kan tilbyde forskellige variationer af øvelserne. Vær dog opmærksom på, at mange øvelser foregår på gulv på en måtte. Undervisningen foregår på let forståeligt engelsk.

Kursusdetaljer

Vangede Stationsbygning, Vangedevej 143, 2820 Gentofte
Tirsdag, 08:45 - 09:50
10 lektioner, 7 mødegange
Tirsdag 7. maj, 2024
Holdnr.: 24173053
Gentofte-Gladsaxe-Lyngby

680 kr./person

10 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Caterini Dinopoulou

Caterini er danselærer, pi­la­tesin­struk­tør og koreograf. Siden 2005 har hun undervist i moderne dans og Pilates for alle aldre på skoler og private institutioner i Danmark, England og Grækenland. Hun har to børn og været specialiseret i prænatal og postnatal træning siden 2011. Hun er desuden certificeret BASI pi­la­tesin­struk­tør siden 2014.

680 kr./person

Tilmeld kursus