Latino Fastfood – Streetfood fra Latinamerika
Drømmer du om at smage dig gennem Latinamerika – uden at forlade Danmark? På dette kursus dykker vi ned i den farverige og smagfulde verden af latinamerikansk streetfood. Vi tager dig med på en kulinarisk rundrejse til lande som El Salvador, Venezuela, Colombia og Cuba, hvor fastfood ikke bare er hurtigt – men også hjemmelavet, frisk og fuld af smag.
Du lærer at lave autentiske retter med råvarer, som kan købes i danske supermarkeder og specialbutikker. Vi bruger friske grøntsager, eksotiske frugter og spændende krydderier, og du vil få kendskab til nye smagsgivere og teknikker.
Eksempler på retter vi laver:
• Arepas (majsbrød) fra Venezuela – fyldt med kylling, avocado og ost
• Pupusas fra El Salvador – små fyldte majspandekager med bønner og ost
• Empanadas fra Colombia – sprøde dejpakker med krydret kød eller grøntsagsfyld
• Cuban Sandwich – en sprød, grillet sandwich med skinke, stegt svinekød, ost og syltede agurker
• Tostones – stegte grønne plantainbananer med hvidløgssauce
Du får masser af inspiration til at genskabe retterne derhjemme – og du behøver ikke kunne finde sjældne ingredienser for at få smagen af Latinamerika frem!
Råvareudgift: ca. 150 kr. pr. mødegang, afregnes direkte med underviseren.
Medbring gerne: Forklæde, kniv og bøtter til evt. rester.
Glæd dig til at lave mad i fællesskab, smage på nye råvarer og få et krydret indblik i Latinamerikas streetfood-kultur!
Mødegange: kl. 10.30-14.30 d. 6/9, 27/9, 25/10 og 15/11
Du lærer at lave autentiske retter med råvarer, som kan købes i danske supermarkeder og specialbutikker. Vi bruger friske grøntsager, eksotiske frugter og spændende krydderier, og du vil få kendskab til nye smagsgivere og teknikker.
Eksempler på retter vi laver:
• Arepas (majsbrød) fra Venezuela – fyldt med kylling, avocado og ost
• Pupusas fra El Salvador – små fyldte majspandekager med bønner og ost
• Empanadas fra Colombia – sprøde dejpakker med krydret kød eller grøntsagsfyld
• Cuban Sandwich – en sprød, grillet sandwich med skinke, stegt svinekød, ost og syltede agurker
• Tostones – stegte grønne plantainbananer med hvidløgssauce
Du får masser af inspiration til at genskabe retterne derhjemme – og du behøver ikke kunne finde sjældne ingredienser for at få smagen af Latinamerika frem!
Råvareudgift: ca. 150 kr. pr. mødegang, afregnes direkte med underviseren.
Medbring gerne: Forklæde, kniv og bøtter til evt. rester.
Glæd dig til at lave mad i fællesskab, smage på nye råvarer og få et krydret indblik i Latinamerikas streetfood-kultur!
Mødegange: kl. 10.30-14.30 d. 6/9, 27/9, 25/10 og 15/11
Kursusdetaljer
Skottegårdsskolen, Saltværksvej 65, 2770 Kastrup
Lørdag, 10:30 - 14:30
18 lektioner, 4 mødegange
Lørdag 6. september, 2025
Holdnr.: 8725219080
1.070 kr./person
12 ledige pladserTilmeld kursus
Underviser
Guadalupe del Socorro Hernandez
1.070 kr./person
Tilmeld kursus