Italiensk køkken, sprog og kultur - lige uger
Det italienske køkken er duften af de bedste og mest friske råvarer, det er synet af farverne, der langsomt koger sammen til de enkle, gode smage.
Du bliver introduceret til det italienske køkken og lærer at lave italienske lækre og velsmagende retter med de rigtige krydderier og ingredienser. Vi gennemgår pasta, kød, risotto og fisk/skaldyr.
Undervejs i madlavningen vil vi tale om det italienske sprog og kultur samt madkulturen i de forskellige regioner i Italien
Pris for maden pr. gang kr. 175, som afregnes direkte med underviseren på forhånd for næste kursusgang.
Der undervises 1/10, 29/10, 12/11, 26/11, 10/12 og 7/1-26.
Kursusdetaljer
980 kr./person
Underviser
Giuseppe Favasuli
Guiseppe Favasuli underviser i madlavning, som er hans store passion. Guiseppe har haft egne restauranter, været kantineleder i et større firma og forpagter af restauranten i GBK.
Guiseppe arbejder med både italiensk og dansk mad og er lige dedikeret, om han laver mad til hverdag eller til selskab.
980 kr./person
Tilmeld kursus