Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere, da der er forskel på, hvilke kommuner, der giver tilskud til forskellige grupper af borgere. Du bliver derfor bedt om at indtaste din bopælskommune, hvorefter du får vist de priser, der er tilgængelige for dig.
 • Fuldt betalende 640 kr/person

Kursusdage

 • 29-05-2021
  Lørdag
  10:00 - 13:00
 • 30-05-2021
  Søndag
  10:00 - 13:00

Beskrivelse

Denne smukke og opløftende meditation åbner dit hjerte for betingelsesløs kærlighed og samhørighed. Meditationen kan lede til en tilstand af dyb indre fred og oplevelsen af at være i kærlighed og harmoni med universet.

Du lærer at slappe af i hele kroppen og trække vejret roligt og uden bekymringer. Dit sind og dit nervesystem falder til ro, og på længere sigt kan meditationen lede til en mere naturlig og oprindelig tilstand af væren, hvor du føler dig ét med himlen, jorden og alle levende væsener.
Der vil indgå enkle, fysiske bevægelser, som åbner dit energisystem og som har en generelt afstressende og styrkende effekt.

Kom i løst siddende tøj og husk egen yogamåtte, et tæppe/pude og en flaske vand. Medbring gerne egen meditationspude og kaffe/te til pausen.  

Union of Three Hearts er en del af Sheng Zhen Meditation. Underviser er uddannet Qi Gonglærer og certificeret Sheng Zhenlærer hos Master Li og Teacher Jing. Se mere her: www.shengzhen.org

Lignende kurser