Lignende kurser

Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud

Kursusdage

Beskrivelse

Glemmer du at lege?       

Bevægelse må gerne være sjov for os voksne og vi må gerne lege. Så læg den dårlige taber og den hånlige vinder udenfor døren. For målet er ikke at vinde, at vinde er kun retningen på vejen for processen, hvor det vigtigste er du får bevæget kroppen, nogle gange får pulsen op og måske kommer der et smil eller et grin frem undervejs. Igennem kropslige lege, hvor hjernen også bliver inddraget, leger vi bevægelse frem. Så vil du have det sjovt sammen med andre voksne, så meld dig til leg og bevægelse.   

Om underviseren:
Jeg er uddannet Psykomotorisk terapeut og hjælper mennesker med at kunne regulere nervesystemet fra en tilstand af stress til en tilstand af ro med kropslige redskaber. Dette til bl.a. at håndtere stressende situationer og uro i hverdagen. Jeg erfaret at med disse redskaber kan mine klienter, selv skabe mere ro og overskud i deres hverdag og håndtere mange af de udfordringer der kommer i livet. Leg og bevægelse kan også være med til at forebygge, fordi det giver kroppen mulighed for at blive mere bevæget i alle muskler, fordi vi bliver fanget i legen og glemmer de bevægemønstre vi bruger i dagligdagen. At grine og have det sjovt bidrager til øget velvære.

Som psykomotorisk terapeut møder jeg altid dig som et hele menneske, der hvor du er, både fysisk, psykisk og social med de udfordringer og ressourcer du har. Dette gør jeg også i min klinik i Randers, hvor jeg hjælper klienter med blandt andet tegn på stress såsom kropslig uro, tankemylder, søvnproblemer og spændinger omkring nakke og skuldre. Jeg arbejder med kroppen, så de igennem den kan stå stærkere mentalt.

Lignende kurser