Mest for børn

Mest for børn

Få inspiration til stimulerende bevægelser, leg og motorik til gymnastik for børn. Sammen med andre familier kan I nyde en hyggelig stund. Se mere her.

Område

Underkategorier

Online

Kursusdage

Afdelinger

Gymnastik for de mindste

Vil du give dit barn glæden ved bevægelse sammen med andre? Hos AOF har vi mange forskellige hold med børnegymnastik til alle aldre. Dit barn kan prøve kræfter med forskellige motoriske øvelser og bevægelser sammen med andre, og det er en sjov og spændende måde at dyrke idræt på. Undervisningen handler om at få pulsen op, samtidig med at styrke den kropslige bevidsthed. Leg og musik danner rammen for vores børnehold.

Gymnastikkens verden er ikke kun for store børn. Som baby og tumling kan dit barn styrke motorikken og få glæde ved at bevæge kroppen sammen med andre babyer. Hos AOF har vi både babysvømning og babymotorikhold. Børnegymnastik for de små er altid i et trygt rum på børnenes præmisser.

Styrk dit barns motoriske bevægelser med gymnastik for børn

At lære sin krop at kende og bruge den er rigtig godt for børn og deres motorik. Dit barn behøver ikke at have erfaring, det vigtigste er lysten til at deltage og få en masse god motion i fællesskab med andre. I gymnastikkens verden er der plads til både store og små kroppe. Og hvis du som forældre har særlige hensyn eller spørgsmål kan du altid kontakte trænerne ved tilmelding til et gymnastikhold for børn hos AOF. Sport behøver ikke altid at være opdelt i drenge og piger eller gå op i konkurrence. Det vigtigste er, at det er en god oplevelse at træne, 0g at børnene bliver trygge og nyder at bevæge kroppen. Træning skal være sjovt og lærerigt. Gymnastik for børn er desuden en god måde at møde andre børn og få legekammerater på.

Vælg mellem forskellige hold for børn

Hos AOF har vi gymnastik for børn og deres forældre i hele sæsonen. Det er motionshold, der styrker børns smidighed, kondition, motorik og børnenes kendskab til krop, rytme og bevægelse. Undervisningen vil have fokus på børns kropslige selvtillid. Tilmeld dig under de forskellige hold i hver sæson.

Find et gymnastikhold for børn hér.