Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
 • Fuldt betalende 780 kr/person

Kursusdage

 • 13-03-2022
  Søndag
  10:00 - 14:00
 • 20-03-2022
  Søndag
  10:00 - 14:00

Beskrivelse

Graviditeten er en speciel tid, som for de fleste indeholder glæde men måske også en smule ængstelse over for den forestående fødsel og det nye liv som en familie. 

For mange kan grundig forberedelse hjælpe til at føle sig helt klar til de nye udfordringer, og det vil jeg som jordemoder gerne tilbyde jer. 

Kurset vil bestå af både faktuel viden og kropslige øvelser.

Vi vil komme omkring den sidste del af graviditeten og jeres forventninger til samlivet som nybagte forældre. Vi skal gennemgå fødslens fysiologi og faser og tale om hvilken smertelindring I kan blive tilbudt under fødslen. Vi skal afprøve vejrtrækningsteknikker og snakke om hvordan I forbereder jer mentalt på fødselsarbejdet. Jeres fødselspartner vil lære en mexicansk massagteknik kaldet rebozo, som kan benyttes til både velvære før fødslen, igangsættelse og smertelindring under fødslen. 

I vil blive introduceret til gode akupressurpunkter til lindring af graviditetsgener og igangsættelse af fødslen. Vi skal desuden snakke om amning og jeres nyfødte barns behov. 

 

Kurset henvender sig til både den gravide og hendes partner. 

Alle bedes medbringe et langt tørklæde, en pude og et blødt underlag fx et liggeunderlag, yogamåtte eller tykt tæppe.

Prisen er for 2 personer. Det er ikke muligt at tage kurset som enkel person. Hvis du ønsker at betale med dankort - tilmelder du en person, og skriver partnerens navn underbemærkninger.

Underviser: Laura Rohde Luplau.

Lignende kurser