Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 350 kr/person

Kursusdage

  • 29-09-2023
    Fredag
    14:00 - 17:00

Beskrivelse

De fleste ved, at det er månen, som styrer vandet her på jorden – det er den, som styrer, hvornår det er høj- og lavvandet. Mennesket består af 70% vand – så man behøver ikke være et matematisk geni for at regne ud, at månen har en kæmpe indflydelse på mennesker.

Der ligger enormt meget visdom og potentiale gemt i at synkronisere sig med månen. Derfor levede vi engang synkront med månen og de forskellige månefaser – påsken er et eksempel herpå.

På denne workshop dykker vi ned i den ældgamle visdom og forbinder os til månen – og den energi, der opstår under fuldmånen. For under fuldmånen opstår der en helt særlig form for energi, som gør det til et optimalt tidspunkt at vende blikket ind ad for at mærke efter, så du kan give slip på alt det, der ikke længere skal være en del af dig.

Foruden yoga, åndedrætsøvelser og meditationer, bliver der serveret en kop ceremoniel kakao til at støtte den indre rejse, hvor vi åbner hjertet og mærker ind i, hvad vi skal give slip på, for at vores rejse herfra kommer til at synes nemmere.

Der er yogamåtter, tæpper m.m. på lokationen.

Medbring: drikkedunk, papir + kuglepen samt en lille personlig (og betydningsfuld) genstand – fx en krystal, et smykke, en figur eller lignende.

Hvis du har yderligere spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Camilla på: CamillaHendriksen@hotmail.com

Lignende kurser