Lignende kurser

Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud

Kursusdage

Beskrivelse

Har du brug for at træne på en måde, som virker meget afstressende og samtidigt gavner kredsløbet, livsenergien og immunforsvaret? Det centrale på sommerkurset er at lære at slappe af i krop og sind og åbne hjertet for universel kærlighed, glæde og samhørighed.

Du styrker, smidiggør og koordinerer hele kroppen, og du styrker din jordforbindelse og træner balance. Øvelserne kan forebygge knogleskørhed og lindre ledsmerter.

Du lærer at være til stede i nuet, og på længere sigt kan træningen lede til en dyb tilstand af indre fred og følelse af at være i harmoni med universet.

Med kærlig selvomsorg træner vi både stående og siddende bevægelsesformer i kombination med meditation i ro, og vi afslutter med liggende dybdeafspænding.

Sheng Zhen er også for dig, der i forvejen træner Qi Gong, Tai Chi, yoga eller dans.


Bemærk

Kom i løstsiddende tøj, husk egen yogamåtte, et tæppe/pude og en flaske vand. Medbring gerne kaffe/te til pausen. Husk skrive-materiale til egne noter.

Underviser er uddannet Qi Gonglærer og certificeret lærer i Sheng Zhen – meditation i bevægelse og ro - hos Master Li Junfeng og Teacher Jing: www.shengzhen.org


Lignende kurser