Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 455 kr/person
  • Ledig Frederiksberg, Frederiksberg 437 kr/person
  • Ledig København, København 437 kr/person
  • Studerende Frederiksberg, Frederiksberg 437 kr/person
  • Studerende København, København 437 kr/person

Kursusdage

  • 29-01-2023
    Søndag
    10:00 - 13:00

Beskrivelse

Koreografi workshop.
Skab din egen koreografi. Workshoppen varer 180 min.
Workshoppen henvender sig til alle, der har lyst til at være kreative - i fælleskab eller på egen hånd. Man kan eksempelvis deltage som danser/danselærer, skuespiller eller musiker. Man kan også deltage helt uden erfaring fra danse- eller kunstverdenen (Alle er kreative væsener af natur).
Vi starter workshoppen med let fælles opvarming, efterfulgt af guidet improvisation og en kort introduktion til kreativitet, improvisation og fortælleteknik. Der vil derefter være uddeling af hjælpemidler i form af musik, ord og improvisations redskaber. Man kan vælge at arbejde i gruppe eller alene. Temaerne og musikken, der kan vælges imellem, spænder vidt, så det er muligt at trække projektet i sin helt egen retning eller bare go-with-the-creative-flow og se hvad der sker som gruppe. Man kan også medbringe egen musik.
Vi slutter af med en frivillig præsentation fra hver gruppe/person.

Om underviseren:
Jeg er 34 år, født og opvokset i Danmark og har altid haft en stor passion for dans og musik. I 2010 flyttede jeg fra København til Tyskland for at uddanne mig og arbejde som danser og danselærer og vendte hjem i 2020.
Jeg har med stor glæde undervist i dans i ca. 9 år og i 2020 begyndte jeg desuden at lave min egen musik.
Jeg er uddannet fra Danseuddanelsen.dk v. Sara Gaardbo i 2008-2009. Uddannelsen lagde primært vægt på HipHop, House, Ny-Moderne og Yoga. Fra 2010-2013 videreuddannede jeg mig på Iwanson International School of Contemporary Dance i München - en 3-årig danseuddannelse med hovedfagene Contemporary, Klassisk ballet og Jazzdance.
Efterfølgende arbejdede jeg som danser i et moderne kompagni i Hamborg/Berlin og var senere en del af en Showgruppe i München. Siden 2013 har jeg undervist i diverse stilarter i Tyskland og Danmark. Min styrke, glæde og passion ligger hovedsageligt i Jazzdance, Moderne og House.

Lignende kurser