Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 391 kr/person
  • Ledig Frederiksberg, Frederiksberg 373 kr/person
  • Ledig København, København 373 kr/person
  • Studerende Frederiksberg, Frederiksberg 373 kr/person
  • Studerende København, København 373 kr/person

Kursusdage

  • 15-01-2023
    Søndag
    10:00 - 12:30

Beskrivelse

Lyrical Jazz workshop.
Lidt eller meget kendskab til dans,sport eller bevægelse vil være en fordel. Niveauet er let øvet/øvet. Workshoppen varer 150 min.
Vi bruger de første ca 60 min. på opvarmning, som består af 5 øvelser (rutiner), der grundigt bliver gennemgået og gentaget. Opvarmningen indeholder grundteknikker såsom roll down, isolations, curve/arch, pliér og tenduer. Vi afslutter opvarmningen med sit-ups og stretch. Herefter bruger vi ca. 45 min. på at arbejde med basic turns, efterfulgt af små spring og over gulv øvelser.
I sidste del indstuderer vi en koreografi. Vi afslutter med ”cooldown/stretch”.
Musikken vi danser til vil hovedsageligt være indie/pop.

Om underviseren:
Jeg er 34 år, født og opvokset i Danmark og har altid haft en stor passion for dans og musik. I 2010 flyttede jeg fra København til Tyskland for at uddanne mig og arbejde som danser og danselærer og vendte hjem i 2020.
Jeg har med stor glæde undervist i dans i ca. 9 år og i 2020 begyndte jeg desuden at lave min egen musik.
Jeg er uddannet fra Danseuddanelsen.dk v. Sara Gaardbo i 2008-2009. Uddannelsen lagde primært vægt på HipHop, House, Ny-Moderne og Yoga. Fra 2010-2013 videreuddannede jeg mig på Iwanson International School of Contemporary Dance i München - en 3-årig danseuddannelse med hovedfagene Contemporary, Klassisk ballet og Jazzdance.
Efterfølgende arbejdede jeg som danser i et moderne kompagni i Hamborg/Berlin og var senere en del af en Showgruppe i München. Siden 2013 har jeg undervist i diverse stilarter i Tyskland og Danmark. Min styrke, glæde og passion ligger hovedsageligt i Jazzdance, Moderne og House.

Lignende kurser