Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 0 kr/person

Kursusdage

  • 07-12-2022
    Onsdag
    17:00 - 18:00

Beskrivelse

BEMÆRK! Dette er en gratis prøvetime.

House Dance for alle niveauer (18-35 år).
Erfaring er ikke nødvendigt, da kurset tager udgangspunkt i lette danseteknikker og mest lægger vægt på at få pulsen op, ha´ det sjovt, lære basic housetrin og afslutningsvis indstudere en koreografi.  
Lektionerne varer 60 min. med en kort vandpause i midten. Vi bruger første halvdel af en lektion på opvarmning, hvor vi gennemgår, øver og leger med basic housedance trin.
Vi afslutter opvarmningen med let stretch.
Sidste del af lektionen bruger vi på let koreografi.
Housedance opstod i klubmiljøerne i Chigaco og New York. Udgangspunktet er footwork og freestyle  indenfor genren street- and socialdance.
Vi vil dog kun beskæftige os med basic footwork og konkrete korte koreografier.  
Vi danser til house musik (elektronisk musik med en høj og tung bas).
 
Om underviseren:
Jeg er 33 år, født og opvokset i Danmark og altid haft en stor passion for dans og musik.
Jeg er uddannet fra Danseuddanelsen.dk v. Sara Gaardbo i 2008-2009. Uddannelsen lagde primært vægt på HipHop, House, Ny-Moderne og Yoga. Fra 2010-2013 videreuddannede jeg mig på Iwanson International School of Contemporary Dance i München - en 3-årig danseuddannelse med hovedfagene Contemporary, Klassisk ballet og Jazzdance. Efterfølgende arbejde jeg som danser i et moderne kompagnie i Hamborg/Berlin og var senere en del af en Showgruppe i München. Siden 2013 har jeg undervist i diverse stilarter i Tyskland og Danmark. Min styrke, glæde og passion ligger hovedsageligt i Jazzdance, Moderne, House og Hiphop.

Lignende kurser