Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere, da der er forskel på, hvilke kommuner, der giver tilskud til forskellige grupper af borgere. Du bliver derfor bedt om at indtaste din bopælskommune, hvorefter du får vist de priser, der er tilgængelige for dig.
  • Fuldt betalende 355 kr/person
  • Pensionist Solrød 355 kr/person

Kursusdage

  • 03-10-2021
    Søndag
    09:00 - 11:00

Beskrivelse

Hormonyoga for kvinder 35+. Vi starter med hormonyoga - naturligt balancering af de kvindelige hormoner. Denne yogaform er nøje udviklet til at højne østrogenniveauet og balancere hormonsystemet. Vi slutter af med restorativ yoga, der stimulerer nervesystemet til hvile med stressreducerende øvelser. Deltag gerne i blødt tøj, medbring eget underlag og tag gerne tykke strømper, tæpper, blødt bælte og lun trøje med. Workshop på Solrød Bibliotek, 1. sal. Herefter brunch på Cafe A i Solrød Center. "Den lette brunch" er incl. i prisen, ex. drikkevarer


Bemærk

"Den lette brunch" er incl. i prisen, ex. drikkevarer. Deltag i blødt tøj, medbring eget underlag og tag gerne tykke strømper, tæpper, bælte og lun trøje med. Herefter brunch på Cafe A i Solrød Center. V/certificeret hormonyogalærer Vibeke Frydenlund.

.

Vibeke Frydenlund

Læs mere

Lignende kurser