Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere, da der er forskel på, hvilke kommuner, der giver tilskud til forskellige grupper af borgere. Du bliver derfor bedt om at indtaste din bopælskommune, hvorefter du får vist de priser, der er tilgængelige for dig.
 • Efterløns deltager og arbejdsledig 140 kr/person
 • Fuldt betalende 180 kr/person
 • Pensionist i egen kommune 125 kr/person

Kursusdage

 • 31-05-2021
  Mandag
  09:30 - 11:00
 • 07-06-2021
  Mandag
  09:30 - 11:00
 • 14-06-2021
  Mandag
  09:30 - 11:00
 • 21-06-2021
  Mandag
  09:30 - 11:00

Beskrivelse

Vi laver blid og rolig yoga, hvor du får arbejdet hele kroppen igennem. Gennem de fysiske øvelser og den bevidste brug af åndedrættet får du styrket kroppen og skabt ro i både krop og sind.

Vi starter med en langsom opvarmning og arbejder både med styrke, smidighed, stræk og balanceøvelser inden timen altid slutter af med en lang afspænding.

Undervisningen tilpasses efter deltagerne og der tages hensyn til om du har ondt i knæ, ryg eller f.eks. skulder. De enkelte øvelser modificeres så de passer til dine behov og kan hjælpe dig og din krop.

Medbring gerne egen yogamåtte og tæppe.

Bemærk

Deltagere på små hold med hensyntagende undervisning skal derfor skriftligt erklære, at de er berettiget til undervisning i det konkrete fag på særlige vilkår, hvor der tages individuelle hensyn. Det betyder, at deltageren ikke ville kunne have udbytte af undervisning på et tilsvarende alment hold med 12 eller flere deltagere. Underskriften er på tro og love, da det er deltagerens egen vurdering, der ligger til grund for, hvilket behov den enkelte har.  

Vi tager vores forholdsregler i forbindelse med COVID 19.  Der vil derfor være opsat håndsprit  ved indgangene. Der tages hensyn til antallet af kursister i lokalerne. Vi henstiller også til, at du selv medbringer materialer til den undervisning du deltager i.

               

Rikke Kobæk

Læs mere

Lignende kurser