Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere, da der er forskel på, hvilke kommuner, der giver tilskud til forskellige grupper af borgere. Du bliver derfor bedt om at indtaste din bopælskommune, hvorefter du får vist de priser, der er tilgængelige for dig.
 • Fuldt betalende 378 kr/person
 • Efterlønsmodtager 284 kr/person
 • Arbejdsledig 284 kr/person
 • Pensionist 284 kr/person

Kursusdage

 • 19-06-2021
  Lørdag
  13:00 - 16:00
 • 10-07-2021
  Lørdag
  13:00 - 16:00

Beskrivelse

De fleste ved efterhånden godt, at det moderne menneske generelt har brug for at stresse af. For de fleste af os er det lettere sagt end gjort, og derfor ofte noget, som bliver nedprioriteret. Hvad der sjældent bliver fremhævet er, at afstresning af kroppen er en direkte forudsætning for at kunne opnå fysisk og mental robusthed og ydeevne i det daglige.
Yin Yoga er en blid yogaform, hvor der arbejdes med at afspænde og revitalisere bindevævet i hele kroppen, hvilket har en positiv effekt på både muskler, led, organer og nervesystem. Gennem siddende og liggende stillinger føres kroppen ind i dybe stræk som over tid (3-8 min) vil frigive spændinger og afbalancerer nervesystemet.
Under den første del af workshoppen vil der - med afsæt i Yin Yoga - blive arbejdet med bindevævet og forskellige grundteknikker for aktiv afspænding af kroppen i de forskellige stillinger. Vi får arbejdet hele kroppen igennem og får mulighed for at bruge tid i de forskellige stillinger.
I den anden del arbejdes med dybdeafspænding gennem stillinger fra Yin- og Restorativ Yoga og der afsluttes med Yoga Nidra (lang guidet meditation for dyb og søvnlignende afspænding af hele kroppen). Der vil være indlagt en mindre pause undervejs.
Medbring egen yogamåtte, yogabælte/elastik samt et tæppe.

Ann Mia Lang

Læs mere

Lignende kurser