Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • 135 kr/person

Kursusdage

  • 14-01-2023
    Lørdag
    09:30 - 12:00

Beskrivelse

Synes du også januar er lang og træls at komme igennem ?  
Hvis du trænger du til mere energi, overskud, ro og mindre stress i kroppen, så kan denne workshop være noget for dig.

Tilbring 2,5 time på yogamåtten lørdag formiddag glem alt om vasketøj, indkøb og rengøring. Sæt i stedet fokus på dig selv, lad op og giv næring til krop og sind.

På denne workshop vil vi arbejde kroppen igennem med blide yogaøvelser. Der vil være fokus på bevægelighed, åndedræt, lange dybe stræk samt ro og langsomhed. Der vil være god tid til at komme fra den ene stilling til den anden.

Vi lægger ud med en blid yogapraksis, hvor vi også arbejder med bolde, således at vi kan løse op for de spændinger, der sidder i bindevævet/ fascia. Dette for at opnå større bevægelighed og mindre stivhed i kroppen. 
Vi holder derefter en lille pause på 15-20 min.                                                                                                        
Efter pausen fortsætter yogaen med bløde stræk og mere restorative øvelser, hvor du finder ro og hvile. Vi slutter af med savasana, en dyb afspænding, som nærer både krop af sind.

Du behøver ikke have kendskab til yoga, være stærk eller smidig for at deltage, jeg tilpasser stillingerne.

Kom i behageligt tøj medbring gerne et par sokker til afspændingen. Du skal helst have spist 1,5 -2 timer inden yogapraksis.

Du skal medbringe yogamåtte, to tæpper og en pude.
Medbring også en flaske vand og måske lidt let at spise i pausen frugt, nødder eller lign. Hvis du medbringer en tekop, har jeg te med.

Bemærk

Vær obs på at er du førtidspensionist eller folkepensionist - modtager ældrechek, og bor i Odsherred kommune, er der mulighed for at få pensionist tilskud på 450,00 kr.

Lignende kurser