Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 285 kr/person

Kursusdage

  • 09-09-2023
    Lørdag
    10:00 - 12:45

Beskrivelse

Kom til danse-event med AOF!
Kom med til en hyggelig formiddag fyldt med træning, dans og afslapning.

Vi starter med styrketræning, hvor vi bruger kroppens egen vægt som belastning. Det vil være simple øvelser, hvor alle kan være med. Vi træner i intervaller, f.eks. laver en øvelse i 20 sekunder og holder pause i 10 sekunder, indtil træningspasset er slut. Et træningspas vil som udgangspunkt være i alt 4 minutter, og så skiftes der til nye øvelser. Der er ikke antal på, hvor mange gentagelser, der skal tages af hver øvelse, man skal blot lave dem, man kan nå inden for tiden. Det betyder, at alle kan deltage, da den eneste, man konkurrerer med, er sig selv.

Når kroppen er blevet varmet godt op efter styrketræningen, tager vi hul på dansen.
Hofterne skal svinges til salsa, merengue, cumbia, swing, pop og mange andre medrivende rytmer. Vi får pulsen op og får forbrændt en masse kalorier, mens vi har det sjovt.

Efter en lille time med dans, skal vi helt ned i tempo. Vi slutter af med udstrækning og en god afspænding af hele kroppen.

Medbring en træningsmåtte, evt. et tæppe, noget at drikke og evt. lidt snacks.

Din underviser på dagen er Christina Glob, som er bl.a. er uddannet yogalærer, zumbainstruktør, EFFEKT instruktør, CrossGym instruktør m.m.Bemærk

Medbring vand, en god snack, gode sko, et stort håndklæde, træningsmåtte samt et tæppe til afspænding til sidst – evt. ekstra træningstøj/sokker, for du kommer nok til at svede!

Lignende kurser