Kursus afsluttet

Fedtmulerne - hensyntagnede undervisning

Du er lidt rund, og vil gerne arbejde kroppen igennem og styrke dit daglige velvære.Vi træner, griner og sveder med let muskeltræning, balance, koordination, smidighed og afspænding. Du vil komme hele kroppen igennem, og der vil blive taget hensyn til dine behov og formåen. Vi arbejder med stående, siddende og liggende øvelser, der løsner dine spændinger i kroppen. Hver gang afsluttes med en kort afspænding.

Kursusdetaljer

Tårnby Skole, Sneserevej 10, 2770 Kastrup
Torsdag, 10:45 - 12:15
58 lektioner, 29 mødegange
Torsdag 7. september, 2023
Hold nr.: 8723204229

0 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Sanne Dam Nielsen

Jeg har været ansat hos AOF-Amager siden 1999. Her arbejder jeg bredt og alsidigt - på almindelige og hensynstagende hold - med den menneskelige krop i bevægelse. Arbejdet med kroppen foregår indenfor rammerne af Den Psykomotoriske Te­ra­pe­utud­dan­nel­se.

Efter at have læst Etnografi ved Århus Universitet et par år, uddannede jeg mig til Psykomotorisk Terapeut i 1992. Siden har jeg videreudviklet min faglige kompetence indenfor mu­sik­for­stå­el­se og bevægelse, bevægelse og kroniske smerter, kroppen og stemmen og den kropslige udfoldelse i vand, samt vok­se­nun­der­vis­nin­gens pædagogik (Kbh.'s åbne universitet 1995).

Jeg holder løbende mine kompetencer ved lige indenfor: Be­væ­gel­ses­kva­li­te­ten i den kropslige udfoldelse - herunder kroppens udfoldelse i vand. Hverdagens be­væ­gel­ses­mu­lig­he­der, med udgangspunkt i det enkelte individ. Bevægelse i naturen (herunder stavgang). Temaområder indenfor hensynstagende undervisning(Kol, fibromyalgi, knogleskørhed m.m.), Sygdom/sundhed. Kroppens indre balance, ernæring og vitaminer/mineraler.

Salget er lukket

Kursus afsluttet