Kursus afsluttet

Stolegymnastik - hensyntagende

For dig, som gerne vil dyrke motion, men du har brug for en stol indenfor rækkevidde, i de fleste af hverdagens aktiviteter. Vi arbejder i bløde og korte intervaller, der giver ro til at mærke både bevægelsens og pausens energi i kroppen. Stolen og den siddende stilling er i centrum. Træningen sigter mod at gøre din krop stærkere, mere bevægelig, bedre koordineret - og støtte dit kredsløb.
Undervisningen tager sit udgangspunkt i din aktuelle situation. Hensyntagende spe­ci­a­lun­der­vis­ning.

Kursusdetaljer

Tårnby Skole, Sneserevej 10, 2770 Kastrup
Mandag, 09:30 - 10:40
45 lektioner, 30 mødegange
Mandag 4. september, 2023
Hold nr.: 8723204110

0 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Sanne Dam Nielsen

Jeg har været ansat hos AOF-Amager siden 1999. Her arbejder jeg bredt og alsidigt - på almindelige og hensynstagende hold - med den menneskelige krop i bevægelse. Arbejdet med kroppen foregår indenfor rammerne af Den Psykomotoriske Te­ra­pe­utud­dan­nel­se.

Efter at have læst Etnografi ved Århus Universitet et par år, uddannede jeg mig til Psykomotorisk Terapeut i 1992. Siden har jeg videreudviklet min faglige kompetence indenfor mu­sik­for­stå­el­se og bevægelse, bevægelse og kroniske smerter, kroppen og stemmen og den kropslige udfoldelse i vand, samt vok­se­nun­der­vis­nin­gens pædagogik (Kbh.'s åbne universitet 1995).

Jeg holder løbende mine kompetencer ved lige indenfor: Be­væ­gel­ses­kva­li­te­ten i den kropslige udfoldelse - herunder kroppens udfoldelse i vand. Hverdagens be­væ­gel­ses­mu­lig­he­der, med udgangspunkt i det enkelte individ. Bevægelse i naturen (herunder stavgang). Temaområder indenfor hensynstagende undervisning(Kol, fibromyalgi, knogleskørhed m.m.), Sygdom/sundhed. Kroppens indre balance, ernæring og vitaminer/mineraler.

Salget er lukket

Kursus afsluttet