Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 946 kr/person
  • Efterløn Frederiksberg, Frederiksberg 838 kr/person
  • Efterløn København, København 838 kr/person
  • Ledig Frederiksberg, Frederiksberg 838 kr/person
  • Ledig København, København 838 kr/person
  • Pensionist Frederiksberg, Frederiksberg 838 kr/person
  • Pensionst København, København 838 kr/person
  • Studerende Frederiksberg, Frederiksberg 838 kr/person
  • Studerende København, København 838 kr/person

Kursusdage

  • 01-02-2023
    Onsdag
    17:45 - 20:15
  • 08-02-2023
    Onsdag
    17:45 - 20:15
  • 22-02-2023
    Onsdag
    17:45 - 20:15
  • 01-03-2023
    Onsdag
    17:45 - 20:15
  • 08-03-2023
    Onsdag
    17:45 - 20:15
  • 22-03-2023
    Onsdag
    17:45 - 20:15

Beskrivelse

Vi vil hermed invitere dig til at kende latinamerikansk mad og madkultur. Du kommer til at lære hvordan man tilbereder nye og ukendte grøntsager, frugter og krydderier. Du får mere at vide om forskellige måder du kan bruge majs- og quinoamel på.
Du får adgang til en verden fuld af latinamerikanske opskrifter, forretter, hovedretter og desserter. Du skal være meget velkommen til at være med i denne proces hvor du får en ny viden.


Bemærk

Der må forventes udgifter til mad. Dette afregnes med underviseren.

Lignende kurser