Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 528 kr/person
  • Efterløn Frederiksberg, Frederiksberg 504 kr/person
  • Efterløn København, København 504 kr/person
  • Ledig Frederiksberg, Frederiksberg 504 kr/person
  • Ledig København, København 504 kr/person
  • Pensionist Frederiksberg, Frederiksberg 504 kr/person
  • Pensionst København, København 504 kr/person
  • Studerende Frederiksberg, Frederiksberg 504 kr/person
  • Studerende København, København 504 kr/person

Kursusdage

  • 27-03-2023
    Mandag
    16:30 - 20:00

Beskrivelse

Påsken indbyder til chokolade og påskeæg for store og små. Med få hjælpemidler lærer den tidligere Danmarksmester Nicolaj Wium dig at lave fyldte chokolader og påskelækkerier, så det kan gøres hjemme i dit køkken.

Underviseren vil fortælle og vise, hvordan du tempererer den mørke chokolade, så den får den helt rigtige glans og knæk. Du støber selv chokoladen i formene, kommer fyld i og over trækker med chokolade.

På kurset laves flere forskellig typer fyld, som bruges forskelligt.
Du får de lækre chokolader samt opskrifter med hjem, så du selv kan lave lækkerier til dine påskegæster.
Både børn og voksne kan være med.

Medbring: Opbevaringsboks, karklud, viskestykke samt forklæde.
En råvarepris på 100 kr. indgår i kursusprisen.

Om underviseren:
Nicolaj Wium er oprindeligt uddannet Civ.Ing i Kemi. De sidste 20 år har han lavet chokolade til salg på torvet i Helsingør hver lørdag formiddag. De sidste 10 år har han undervist på aftenskolen.

Har du spørgsmål til indholdet, kan du kontakte underviseren på: information@hyldehuset.dk

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte aftenskolen på mail: aftenskole@csk.aof.dk eller tlf.: 92901080.

Lignende kurser