Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 535 kr/person
  • Efterløn, Frederiksberg 496 kr/person
  • Efterløn, København 496 kr/person
  • Ledig, Frederiksberg 496 kr/person
  • Ledig, København 496 kr/person
  • Pensionist, Frederiksberg 496 kr/person
  • Pensionst, København 496 kr/person
  • Studerende, Frederiksberg 496 kr/person
  • Studerende, København 496 kr/person

Kursusdage

  • 09-10-2022
    Søndag
    10:00 - 16:00

Beskrivelse

Lær at lave lækker spansk tapas!
Vi kommer til at lave nogle at de mest kendte spanske tapas fra bunden, og vi kommer garanteret også til at kommentere mange ting fra Spanien.
Vi begynder kurset med en velkomst drink, en hjemmelavet sangria, lige som min far lærte mig.

Husk en forklæde, en kniv du stoler på og godt humør. Resten klare jeg.
OBS - omkostninger på 150 kr for råvarer, vin og sangria er inkluderet i prisen.

Om underviseren:
Luis Saiz er fra Valencia, og har undervist i tapas siden 2009, året hvor han kom til Danmark. Derudover laver han mad til forskellige arrangementer.

Lignende kurser