Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 585 kr/person
  • Efterløn, Frederiksberg 546 kr/person
  • Efterløn, København 546 kr/person
  • Ledig, Frederiksberg 546 kr/person
  • Ledig, København 546 kr/person
  • Pensionist, Frederiksberg 546 kr/person
  • Pensionst, København 546 kr/person
  • Studerende, Frederiksberg 546 kr/person
  • Studerende, København 546 kr/person

Kursusdage

  • 13-11-2022
    Søndag
    09:00 - 14:50

Beskrivelse

Vegetarisk julemad
Vil du gerne imponere dine gæster med en vegetarisk julemiddag, som ikke kun er mere
klimavenlig og smager fantastisk, men også fryder øjet med et væld af farver?
På kurset vil du få en let introduktion til det vegetariske køkken. Vi eksperimenterer
kreativt i køkkenet med grønne alternativer til den traditionelle julemiddag. I løbet af kurset
skaber vi sammen en flot middag ud fra en menu, som indeholder de klassiske
juleretter i grøn og farvestrålende udgave, som du kan
overraske dine julegæster med. Menuen er nøje planlagt, så du nemt kan kopiere den og
servere den, som et festligt måltid juleaften. På kurset får du også indblik i, hvordan du
kan pynte og anrette retterne æstetisk.
Kurset rundes af med en hyggelig middag. Råvarer på 100 kr. er inkluderet i prisen. Underviser: Kathleen Toft
Uddannelse: Uddannet billedkunstner fra Det Kongelige Danske Kunstakademi.
Undervisningserfaring: Lang erfaring med undervisning og formidling for børn, unge og
voksne fra en lang række kunst- og kultursammenhænge. Har de seneste år derudover
undervist i vegansk madlavning. Har levet vegetarisk i 23 år og har stor viden om sund
vegetarisk kost og madlavning. Har bl.a arbejdet som mentor hos KlimaUdfordringen med
undervisning og vejledning af deltagere, som prøver at spise mere grønt og klimavenligt i
22 dage. Stifter af “Vegan Dining Friends,” som inspirerer til en mere sund og dyre- og
klimavenlig verden

Lignende kurser