Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 1050 kr/person

Kursusdage

  • 14-10-2021
    Torsdag
    17:00 - 20:00
  • 28-10-2021
    Torsdag
    17:00 - 20:00
  • 04-11-2021
    Torsdag
    17:00 - 20:00
  • 11-11-2021
    Torsdag
    17:00 - 20:00
  • 18-11-2021
    Torsdag
    17:00 - 20:00

Beskrivelse

Plantebaseret mad – et inspirationskursus
Dette kursus er for dig, der…
- gerne vil inspireres til at leve mere grønt, sundt og med omtanke for miljøet
- gerne vil indføre kødfrie måltider i familiens dagligdag, men mangler inspiration til hvordan
- har familie eller venner der er vegetarer eller veganere, og som gerne vil komme dem lidt i møde…
 På dette kursus i plantebaseret madlavning laver vi vegansk mad fra bunden. Du præsenteres for en vegansk kostpyramide og får viden om de forskellige planters proteinindhold.
Du lærer, hvorfor vitaminerne D3 og B12 er essentielle for veganere, og endelig vil du selv, sammen med de andre kursister, tilberede et lækkert måltid, alt imens vi snakker, smager og hygger.
Vi slutter af med at spise vores kreationer sammen.
Du får opskrifterne på den mad, vi har fremstillet, så du kan gå direkte hjem og lave miljørigtig plantemad.
Tæt på 100 % af de anvendte ingredienser vil være økologiske – i bæredygtighedens navn.
Har du behov for at kunne lave glutenfri mad, kan det indgå i kurset – det skal meddeles ved tilmelding!
Hvad du får med hjem: Tre timers koncentreret hygge & inspiration, lækker grøn mad samt dagens opskrifter.
Undervisers baggrund for at undervise i plantebaseret madlavning:
Jeg, Jette Boye Petersen, har været vegetar i mange år og tog i sommeren 2017 skridtet fuldt ud og spiser nu vegansk. Jeg underviser/har undervist på både AOF i Skanderborg, Byens Højskole i Odense og i privat regi.
Jeg har hygiejnebevis, er uddannet cand.mag. og har som proceskonsulent arbejdet med menneskers
udviklingsprocesser gennem flere år.
max 12 deltagere.
På følgende datoer: 14/10, 28/10, 4/11, 11/11 – 18/11  inkl. indkøb af ingredienser.Jette Boye Petersen

Bemærk

Prisen er inkl. indkøb af ingredienser.

Lignende kurser