Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 470 kr/person
  • Efterlønsmodtager, Rødovre 420 kr/person
  • Arbejdsledig, Rødovre 420 kr/person
  • Pensionist, Rødovre 420 kr/person

Kursusdage

  • 07-03-2023
    Tirsdag
    16:30 - 20:15

Beskrivelse

Din maves sammensætning af bakterier påvirker blandt andet dit immunforsvar, dit humør og din kropsvægt. Via kosten og ændringer der, kan man ændre sammensætningen af bakterier i maven. Du kan via din ernæring skabe en mave i topform! Tarmfloraen af ophobede, usunde og gamle bakterier forlader systemet, når den mavevenlige mad effektivt rydder op i de gamle depoter og tilfører nye, sunde bakteriekonstellationer. Alt efter hvad du spiser, er du med til at fordre de bakterier, der enten arbejder med os eller imod os.
Du lærer hvilke fødevarer, der giver de gode bakterier - præbiotika, som maven kan lide. Og hvad der ikke gavner den balance. Ved at skrue ned for eller eliminere nogle af de fødevarer og tilføre flere præbiotiske fødevarer, kommer maven i topform. Du kan vinke farvel til maveproblemer og andre ubalancer, der stammer fra tarmen. Fordelene ved at omlægge til mavevenligt mad er blandt andet, at det stimulerer immunforsvaret, opbygger slimhinden i tarmen og øger optaget af vitaminer og mineraler.
Du bliver klædt på til at kreere uimodståelige måltider, der udover at give energi og velvære, mætter, er farvestrålende og indbydende. Og ikke mindst smager skønt. Vi laver 'superbowls' og andre hverdagsretter og desserter.
Medbring: God køkkenkniv, et viskestykke, en karklud og evt. et forklæde.

Bemærk

Det skal du medbringe: Viskestykke, karklud, evt. forklæde og en god køkkenkniv til at skære grøntsager.
Udgift til råvarer er inkluderet i kursusprisen.

Lignende kurser