Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 378 kr/person
  • Efterlønsmodtager, Rødovre 308 kr/person
  • Arbejdsledig, Rødovre 308 kr/person
  • Pensionist, Rødovre 308 kr/person

Kursusdage

  • 29-01-2022
    Lørdag
    09:00 - 15:15

Beskrivelse

Vil du være nabolagets bedste bager og spare mange penge? Så er dette kursus sagen. På et heldagskursus hører du kort om biologien i gærbrød. Derefter præsenteres surdeje og gærdeje. Yderligere produceres franskbrød, den særlige ”trylledej” bløddej, som kan
bruges til et væld af spændende bagværk. Sørg for at have god plads i fryseren og tag poser eller net med, da du skal transportere en hel del brød med hjem. Til frokost skal du lave din egen pizza efter original italiensk opskrift.
Bemærk: Materialeomkostninger for ca. 200 kr. som afregnes med underviseren på undervisningsdagen. (Materialeomkostninger inkluderer frokost med rødvin, samt brød til at tage med hjem.)

Bemærk

Udgift til råvarer på 200,- kr. må påregnes.
NB! Indgang fra bagsiden af skolen på Brandholms Alle.

Lignende kurser