Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 470 kr/person
  • Efterlønsmodtager, Rødovre 420 kr/person
  • Arbejdsledig, Rødovre 420 kr/person
  • Pensionist, Rødovre 420 kr/person

Kursusdage

  • 23-11-2021
    Tirsdag
    16:30 - 20:15

Beskrivelse

Ønsker du at spise mere grønt og plantebaseret, men er du i tvivl om, hvordan det kan laves let og lækkert? På kurset lærer du, hvordan plantebaseret mad kommer til at smage godt og er mættende.
Vi arbejder med smagsnuancer, så der er variation og kommer hele køkkenet rundt: Hvad er bedst at stege i, hvordan bager jeg uden smør, hvordan bliver jeg rigtigt mæt uden kød osv.
Vi laver hovedretter og desserter. Plantebaseret mad er nærende, farvestrålende og fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter. Alle råvarer, vi anvender, er økologiske.
Mange oplever helbredsmæssige fordele ved at spise mere plantebaseret. Og kurset kan ses som et supplement til din nuværende kost eller måske bliver det med tiden det, størstedelen af din kost består af.
Det skal du medbringe: Viskestykke, karklud, evt. forklæde og en god køkkenkniv til at skære grøntsager.

Bemærk

Det skal du medbringe: Viskestykke, karklud, evt. forklæde og en god køkkenkniv til at skære grøntsager.
Udgift til råvarer er inkluderet i kursusprisen.

Lignende kurser